Ετικέτες

Αθήνα, Λ. Αθηνών & Αχιλλέως, 10 Ιουλίου 2018

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην ελεεινή (αισθητικά) και επικίνδυνη (για τους χρήστες του δρόμου) κατάσταση που υπάρχει στην είσοδο της πόλης των Αθηνών με την ευγενική χορηγία του κου Φ. Βρυώνη τ. ιδιοκτήτη της εταιρείας παράνομης υπαίθριας  διαφήμισης ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ, τ. ιδιοκτήτη του καναλιού Ε και νυν ιδιοκτήτη των ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ και ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (ΕΨΙΛΟΝ TV MAGAZINE – ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Μ. Ε.Π.Ε.).

Οκτώβρη του 2015: μετά απο παράσταση του SOS Τροχαία Εγκλήματα, των Φίλων της Φύσης και κατοίκων της περιοχής, η Τροχαία Αθηνών προχώρησε σε μήνυση κατά του καναλιού Ε για τις παράνομες διαφημίσεις του στην Λ. Αθηνών και Αχιλλέως, καλώντας ταυτόχρονα το Δήμο Αθηναίων να τις κατεβάσει και την Περιφερειακή Διοίκηση να επιβάλει τα σχετικά πρόστιμα. Για το θέμα συναντηθήκαμε και με τον τότε αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας κο Α. Καφετζόπουλο. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχε και ο ηθοποιός Μηνάς Χατζησάββας εκπρόσωπος των κατοίκων της περιοχής. Ο αντιδήμαρχος δέχτηκε ότι οι πινακίδες είναι παράνομες υποσχέθηκε ότι θα τις κατεβάσουν αλλά δεν δεσμεύτηκε για το πότε θα γίνει αυτό.

Νοέμβρη του 2015: δυστυχώς πέθανε ο Μηνάς Χατζησάββας. Οι πινακίδες ήταν ακόμα στη θέση τους και μάλιστα είχαν τοποθετηθεί νέες διαφημίσεις του ίδιου πάντοτε ευαγούς τηλεοπτικού ιδρύματος.

Φεβρουάριο του 2016: ο αντιδήμαρχος  Δημοτικής Αστυνομίας κος Καφετζόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του. Οι πινακίδες ήταν ακόμα στη θέση τους και μάλιστα είχαν τοποθετηθεί νέες διαφημίσεις του ίδιου πάντοτε τηλεοπτικού ευαγούς ιδρύματος. (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: ΕΔΩ)

Αύγουστος του 2017: Οι πινακίδες κατεβαίνουν… Όχι όμως απο το Δήμο Αθηναίων όπως νομίσαμε προς στιγμή… Απλά ο Φ. Βρυώνης πούλησε το Ε και δεν είχε κανάλι να διαφημίσει.

Ιούνιος του 2018: Το ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ κάνει την εμφάνιση του στις οθόνες και στα γνωστά παράνομα πλαίσια με πρώτα αυτά στη Λεωφόρο Αθηνών.

Οι υπεύθυνοι του Δήμου Αθηναίων προφανώς και δεν έχουν καμιά σχέση διαπλοκής με τον εντιμότατο κο Βρυώνη. Το πιθανότερο είναι απλά και κουφοί και τυφλοί. Γι αυτό όλα αυτά τα χρόνια δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα.