Σχετικα

Πανελλαδικός Σύλλογος «SOS Τροχαία Εγκλήματα»

Μετά από πέντε μήνες συζητήσεων και την ανάπτυξη κοινών δράσεων όπως οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων (21/11/2010- Συνταγμα), στις 24/2/2011 σε συγκέντρωση στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την ίδρυση του συλλόγου «SOS Τροχαία Εγκλήματα».

Από τα 56 ιδρυτικά μέλη 33 είναι συγγενείς Αβαθμού θυμάτων τροχαίων εγκλημάτων. Στα ιδρυτικά μέλη περιλαμβάνονται επίσης εκπρόσωποι σημαντικών κοινωνικών φορέων ανάμεσα τους οι πρόεδροι της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ), της Ενωσης για τα Δικαιώματα των Πεζών Θεσσαλονίκης, του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙΣ Χαιδαρίου κα. Στα ιδρυτικά μέλη ανήκουν οι πρόεδροι και των δυο οργανώσεων μελών της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Θυμάτων Τροχαίων (FEVR) στην Ελλάδα, της «ΕΥΘΥΤΑ-Ρόδου» και της «You Are What U Do – Κώστας Κουβίδης».

7 thoughts on “Σχετικα”

  1. Εὖγε γιὰ τὴν πρωτοβουλία σας.

  2. ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΡΑΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΟΠΟΥ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΟΛΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
    ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
    ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΘΛΙΨΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ-ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ . Η ΑΡΩΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
    ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΩΡΙΑ. ΕΙΜΕΘΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΣΑΣ .ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  4. θα ηθελα να σας ρωτησω κατι…οταν ο γιος μου πηρε το διπλωμα του κ μετα απο ενα χρονο(θεωρησα καλλιτερα),του εκανα ενα δωρο γενεθλιων(μιας κ ηταν ακριβο αλλα τελικα οχι τοσο!!),ενα σεμιναριο ασφαλους οδηγησης..εδω στη θεσσαλονικη..
    Περασαν 8 χρονια κ σε μια στιγμη ενος τρακαρισματος..θυμηθηκε οτι ειχε κανει κ μαθει σε εκεινο το σεμιναριο…κ βγηκε αλωβητος(μεσα στην τυχη του)!
    Γιατι αυτο το σεμιναριο να μην ειναι υποχρεωτικο κ ειδικα στους νεους που καποιων βραζει κ το αιμα τους,λογικα..?
    ευχαριστω για την φιλοξενια
    με εκτιμηση ΣΔ

    • Συνήθως τα δώρα προσφέρουν μια πρόσκαιρη χαρά. Στην περίπτωση σας όμως αποδείχθηκε πως το δώρο είχε μια μακρόχρονη θετική – σωτήρια επίδραση. Αυτή είναι μια διδακτική ιστορία αν κάποιος ήθελε να ακούσει (και να πράξει) σε σχεση με τις αλλαγες που πρέπει να γινουν στην αποκτηση αδειας οδηγησης. Δυστυχώς απο το 2008 μονο εξαγγελιες έχουμε σε σχέση μ αυτό και καμιά πράξη. Υπάρχουν πολλα παραδείγματα απο χωρες του εξωτερικου σε σχεση με μια πιο «ομαλή» ενταξη των νεων στην κυκλοφορία. (υπαρξη συνοδου με κατοχη διπλωματος επι χρονια, περιορισμοι στην ταχυτητα , στα κυβικα των ΙΧ κα). Δεν θα ανακαλύψουμε την πυρίτιδα. Αυτή υπάρχει αλλα εμεις δεν θελουμε να την χρησιμοποιήσουμε…

  5. Συγχαρητήρια θερμά και καλή δύναμη!Είμαι»μαζί» σας!……

  6. ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ said:

    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΘΕΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ.ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.