Ετικέτες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως έχουμε αναφέρει σε αλεπάληλες αναρτήσεις μας, το κανάλι Ε αποτελεί απο το 2013 τον πολιορκητικό κλοιό μεσω του οποίου η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ προσπαθεί να ξανακερδίσει το χαμένο έδαφος (και χρήμα).   Σε μια σειρά Δήμους της Αττικής στήνονται κατα καιρούς πινακίδες οι οποιες με παρεμβασεις πολιτων και στη συνέχεια των Δήμων ξηλώνονται.

Εκει βέβαια που απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας είναι ο Δήμος Αθηναίων. καθένας μπορεί επι χρόνια να θαυμάσει το έργο τους πάνω απο την γεφυρα της λεωφόρου Αθηνών, στην οδο Αχιλλέως. Στις αρχές Οκτώβρη 2015 μετα απο παρέμβαση διαφόρων φορέων, αναμεσα τους και ο SOS Τροχαία Εγκλήματα προχώρησε σε μηνύσεις εναντίον του και κάλεσε την Περιφέρεια να επιβάλει τα σχετικά πρόστιμα και τον Δήμο Αθηναίων να ξηλώσει τις πινακίδες.

Στις 19 Οκτωβρίου σε συνάντηση μας με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κο Καφετζόπουλο αυτος αναγνώρισε οτι οι πινακίδες είναι παράνομες και υποσχέθηκε ότι ο Δημος θα τις κατεβασει «τωρα που έχει το μηχανισμο» χωρις να δεσμευτεί χρονικά για το πότε… Αναλυτικά: ΕΔΩ

Στις 28 Οκτώβρη την ωρα που άλλοι έκαναν και άλλοι παρακολουθούσαν τις παρελάσεις στο συγκεκριμμενο κτιριο ανανεώθηκαν οι πινακίδες μ αυτες τις φωτογραφίας28 OKΤ 15 - Αντίγραφο

Σήμερα 19 Νοεμβρίου το κανάλι Ε κάνει εκπομπή για την οδική ασφάλεια!!!! Δεν ξέρουμε αν θα μιλήσουν η Αννίτα, η Ναταλία και οι άλλοι/άλλες διαφημιζόμενες/οι.

Ξέρουμε μόνο πως η διαφήμιση έχει θύματα και πως η υποκρισία δεν έχει όρια.
ADV V

Advertisements