Ετικέτες

Ο Πανελλαδικός Σύλλογος «SOS Τροχαία Εγκλήματα» καλεί τα μέλη και τους φίλους του, τις οικογένειες θυμάτων τροχαίων εγκλημάτων, όλους όσους αγωνίζονται για την υπεράσπιση των θυμάτων και για την οδική ασφάλεια σε μια συνάντηση για να γνωριστούμε καλύτερα, για να μιλήσουμε γι αυτούς που λείπουν, για να ανταλλάξουμε απόψεις για το πώς θα κάνουμε πιο δυνατή την αλληλεγγύη μας και αποτελεσματικότερη τη δράση μας.

Θα συναντηθούμε για να συζητήσουμε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 18.30 στο Αμφιθέατρο πολυχώρου MAROUSSI PLAZA. Θα ακολουθήσει συναυλία «Μνήμης & Αγάπης» γι αυτούς που λείπουν στις 20.00


Μια βραδιά με τζαζ μουσική με  την  Λητώ Βογιατζόγλου (σόλο πιάνο), τους Δημήτρη Σεβδαλή (πιάνο), Δημήτρη Τσάκα (σαξόφωνο) και Μαρίνα Σάττι (φωνή) και με το ντουέτο Ευγενία Καρλαύτη (πιάνο- φωνή) & Νέστορας Δημόπουλος (κιθάρα). Στό χάος και το θόρυβο θα αντιπαραθέσουμε την αρμονία και την μουσική. Οι σκέψεις μας θα είναι πάντα σ αυτούς που έφυγαν, οι πράξεις μας πάντα γι αυτούς που δεν πρέπει να φύγουν.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.    ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.