Ετικέτες

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 στο τριμελές πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου μετά απο τέσσερις αναβολές, καμία από τις οποίες δεν προκλήθηκε απο την πλευρά των θυμάτων θα εκδικαστεί (;) η υπόθεση του τροχαίου εγκλήματος με θύματα την Στεφανία Μουλαρά 29 ετών και τον Άκη Κάκο 29 ετών, που πραγματοποιήθηκε, πριν τέσσερα χρόνια, από οδηγό υπο την επήρεια αλκοόλ ΚΑΙ ουσιών στο Νιοχώρι Αιτωλοακαρνανίας το ξημέρωμα της 14ης  Οκτώβρη 2018. (Περισσότερα για την υπόθεση: ΕΔΩ).

Ακολουθούν λίγα λόγια που μας έστειλε η αδερφή της Στεφανίας.

…κι εγώ… Πώς να πιστέψω σ’ ένα κόσμο… άδειο χωρίς εσένα;

Τέσσερα ολόκληρα χρόνια δεν μπορώ να το πιστέψω.

Άχρωμα… Λείπουν όλα αυτά τα χρώματα που έκλεινες στα μάτια σου… Δεν ξέρω Αδελφούλα μου έγινες ανάμνησή και λύπη ταυτόχρονα. Κρέμασα όλες τις αναμνήσεις… στο καντήλι σου…

Δεν ξέρω… εάν θέλω να σε ψάξω!!! Εκεί…που χωρίς να το θέλατε μαζί με τον Άκη ταξιδέψατε…

Ίσως γιατί, δεν θέλω να πιστέψω ότι θα είσαι ανάμνηση, δεν κλαίω γιατί σε έχασα, κλαίω γιατί φοβάμαι μην και λησμονήσω, να προσφέρω την λέξη Αδελφούλα με τα χείλη μου!!!

Ακούς Αδελφούλα;

Όλα θα πάνε καλά, μη σκιάζεσαι εκεί πάνω, συνέχισε τις βόλτες σου στον Παράδεισο!!!

Στεφανία μου και Άκη ήρθε η ώρα της ΝΕΜΕΣHΣ!!!

ΗΣΥΧΑΣΤΕ και αναπαυθείτε στα σύννεφα… Αυτός που φρόντισε να κάνει τον Αύλακα νεκροκρέβατό σας… Ήρθε η ώρα να πληρώσει… ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ ΚΙ ΟΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ…

Δεν μπορώ να γράψω, να μιλήσω, δεν το χωράει ο νους μου, πως μπόρεσε να σας αφήσει αβοήθητους όντας υπεύθυνος (οδηγός) που σας έριξε στον αύλακα…σώζοντας όμως το άχρηστο τομάρι του!!!

Έχω παγώσει που το σκέφτομαι…

Πόνος αλλιώτικος, έχω ΟΡΓΗ, που δεν θέλω να ξεσπάσει… ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ Περιμένω την δικαίωση σας από την ΝΕΜΕΣH!!

η αδερφή σου Βικτωρια

Advertisement