Ετικέτες

Στις 23 και στις 30 Νοεμβρίου προβλήθηκε απ την ΕΡΤ1, σε δύο συνέχειες, η  εκπομπή Roads που επιμελείται και παρουσιάζει ο Πάνος Χαρίτος που ήταν αφιερωμένη στην οδική ασφάλεια και τα τροχαία εγκλήματα στην Ελλάδα τού 2020, με τίτλο «Οδική Ασφάλεια: Μια Ζωή, μια στιγμή».

Στην εκπομπή μίλησαν άνθρωποι που ασχολούνται συστηματικά με την Οδική Ασφάλεια επί δεκαετίες, όπως ο Τάσος Μαρκουίζος (Ιαβέρης), ο Γιάννης Λιονάκης (ΕΣΥΠΡΟΤΑ), ο Θανάσης Χούντρας (ασφαλής οδήγηση μοτο), ο Λευτέρης Μιχελάκης (εκπαιδευτής οδήγησης) παράλληλα με αρκετά μέλη του SOS Τροχαία Εγκλήματα, ανθρώπους που έχουν βιώσει την απώλεια, που μίλησαν γι αυτό και όχι μόνο.

Μέσα στην πανδημία των εκπομπών προβολής του αυτοκινήτου και της ταχύτητας πού έχει εξαπλωθεί δυστυχώς και στη Δημόσια τηλεόραση  η εκπομπή αποτέλεσε φωτεινή εξαίρεση επιχειρώντας να προσεγγίσει τα αίτια και τις συνέπειες των τροχαίων εγκλημάτων.

Για όσους δεν μπόρεσαν να την δουν ή θέλουν να την ξαναδούν δίνουμε εδώ τη δυνατότητα παρακολούθησης της μέσω του Vimeo.

Ή εκπομπή υπάρχει επίσης στο αρχείο της ΕΡΤ απ όπου μπορεί να τη δει κανείς μέσω του Ertflix.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Πάνος Χαρίτος.

Αρχισυνταξία: Αφροδίτη Ζούζια, Τζένη Τσιροπούλου.

Σκηνοθεσία: Περικλής Αγγελόπουλος.

Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Κατσούλης.