Ετικέτες

14/10/2018.Η Στεφανία μας ετών 29.

Πέρασε ένας χρόνος χωρίς εσένα, ένας ολόκληρος χρόνος που χτύπησε το τηλέφωνο μου και μου είπαν: βγάλε εισιτήριο και γύρισε στην Ελλάδα έγινε κάτι κακό, τι έγινε τους ρωτάω;

Σκοτώθηκε η Στεφανία.

Μια κραυγή θυμάμαι να βγαίνει από μέσα μου και μετά δε θυμάμαι πως έφτασα στο πατρικό μου να περιμένω να μας φέρουν την Στεφανία μας ντυμένη στα λευκά στο άσπρο φέρετρο της.

Ήρθε η Στεφανία μας στο σπίτι την περιμέναμε όλοι μας.

Ήρθε και η μικρή μας Νεφέλη να αποχαιρετήσει την μανούλα της στη τελευταία κατοικία της.

Την αδερφή μου την συνοδέψαμε στην τελευταία κατοικία της, της φτιάξαμε εκεί το καινούριο της σπίτι και την επισκεπτόμαστε πλέον εκεί.

Καθόμαστε και μιλάμε στα μάρμαρα και πιστεύουμε ότι μας ακούει, πάμε εκεί και περιμένουμε μήπως μας απαντήσει.

Την θυμάμαι στο λευκό της φέρετρο να της κρατάω τα χεράκια να προσπαθώ να τα ζεστάνω και να λέω όχι δε μπορεί θα ξυπνήσει κοιμάται η Στεφανία μας και ένιωθα τα κρύα χέρια της να ζεσταίνονται και φώναζα ξυπνάει η Στεφανία μας αλλά η Στεφανία μας δε ξύπνησε ποτέ, μας της σκότωσαν ξημερώματα της Κυριακής ο Κώστας ο Φονιάς ο οποίος βρέθηκε με ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ αυτός μας στέρησε την αδερφή μας ο Κώστας ο Φονιάς που συνεχίζει την ζωή του πίνοντας τα ποτά του μέχρι να αφαιρέσει και την ζωή άλλων παιδιών και ο νόμος τον έχει έξω τον Κώστα τον Φονιά και εμείς ζούμε για να τον βλέπουμε να γλεντάει και να μας προκαλούν οικογενειακώς.

Η Στεφανία μας δε θα γυρίσει κοντά μας το σπίτι μας έκλεισε όλοι μας είμαστε ζωντανοί νεκροί ζούμε χωρίς να ξέρουμε τον λόγο της ύπαρξης μας.

Και σου λένε ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός…

Όχι ο χρόνος είναι ένας αργός θάνατος γιατί μέρα με την μέρα η Στεφανία μας λείπει όλο και ποιο πολύ.

Βλέπουμε την μικρή μας να μεγαλώνει χωρίς την μανούλα της και λέμε γιατί θεέ μου το επέτρεψες αυτό;

Γιατί άνθρωπε μου Φονιά σκότωσες την Στεφανία μας;

Πάντα θα ζούμε με ένα γιατί. Εμείς είμαστε πλέον σαν ανάπηροι χωρίς την Στεφανία μας, μας λείπει ένα μέλος του σώματος μας, αλλά εσείς που διαβάζετε αυτό το κείμενο σκεφτείτε λίγο εμάς ελάτε στη θέση μας και πριν οδηγήσετε σκεφτείτε μήπως έχετε πιει μήπως έχετε πάρει ναρκωτικά και γίνεται η αιτία να υποφέρουν άνθρωποι εξαιτίας σας.

Η Στεφανία μας δε θα γυρίσει, δε θα κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα, δε θα ξανα είναι μαζί μας στις γιορτές, στις λύπες στις χαρές, δε θα δει την Νεφελίτσα της να μεγαλώνει .Δε θα μπορούμε να την πάρουμε μια αγκαλιά, ένα τηλέφωνο, να μοιραστούμε τις σκέψεις μας, τα προβλήματα μας, θα παρακαλάμε κάθε βράδυ να την δούμε στα όνειρα μας..

Στεφανία εις το επανιδείν.

Η αδερφή σου Βικτώρια.