Ετικέτες

Ο δικός μου πρίγκιπας υπήρξε…!!

Είναι ο μήνας του τροχαίου και δυστυχώς της απώλειας του Δημούτρη μας
Δεν θα γράψω για το ότι ένα νέο παιδί 24 τότε χάθηκε εντελώς άδικα, λόγω μαλακίας άλλου.

Θα γράψω αν δεν σε νοιάζει για εσένα που περνάς με κόκκινο, σκέψου ότι ο άλλος δεν σου φταίει να χάνει την ζωή του εξαιτίας σου.

Δεν θα γράψω για το ότι άλλαξε η ζωή κυρίως της οικογένειας του μα και φίλων αγαπημένων. Λείπει ρεέεε λείπει λέμε…

Θα γράψω να μην οδηγείς όταν έχεις πιει, δεν θα συμβεί σε εσένα το κακό αλλά θα συμβεί σε κάποιον άλλον.

Δεν θα γράψω για το ότι άλλαξε ριζικά η δική μου ζωή και της οικογένειας μου ταυτόχρονα.

Με μια αναπηρία, ευτυχώς περπατάω πλέον, μα τα προβλήματα υπάρχουν. Χειρουργεία, πόνοι, σπαστικότητα, ουρολοιμώξεις, πόνο, πόνο, πόνο!! Ζωή από την αρχή ,άλλη ζωή…
Θα γράψω να μην πατάς γκάζι όπου σου γουστάρει, δεν είναι μαγκιά ούτε εξυπνάδα ο θάνατος κάποιου άλλου και η αναπηρία.

Δεν θα γράψω ότι όλοι έχουμε κάνει κάποιο λάθος στην οδήγηση και ευτυχώς την γλυτώσαμε κι εμείς κι ο άλλος άρα το έχουμε!!!

Θα γράψω να μην τρέχουμε, να μην οδηγάμε αφού έχουμε πιει αλκοόλ. Να φοράμε ζώνη και κράνος ακόμη και για δύο μέτρα απόσταση. Τα παιδιά πάντα πίσω όσο είναι μικρά. Να μην περνάμε με κόκκινο ποτέ. Να προσέχουμε για να έχουμε ζωή κι εμείς και οι άλλοι.

Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου ήταν μια νύχτα στον Βόλο σε μια παραλία, όπου μείναμε μόνοι αγκαλιασμένοι μέχρι το πρωί δίχως λόγια, ακούγαμε τις καρδιές μας και η μόνη μας έννοια ήταν που θα κατουρήσουμε.
Η πιο άσχημη στιγμή της ζωής μου (μέχρι τώρα τουλάχιστον) ήταν πάλι μαζί του όταν ανέβηκα στο μηχανάκι τον αγκάλιασα όπως πάντα, έκλεισα τα μάτια και τη συνέχεια την ξέρετε. Παρηγοριά το ότι ήμουν μαζί του έστω και εκείνη τη στιγμή.
Με υπόσχεση στον εαυτό μου να ζήσω για τον Δημούτρη, να ζήσω στιγμές που θα ήθελε. Πήρα και παίρνω δύναμη να ξεπερνώ τις δυσκολίες που δείχνουν μηδαμινές μπροστά στην απώλεια του.
Λείπει ρε συ πολύ, μα στην καρδιά μου στις ψυχές μας είναι εκεί και μας τραγουδά…
Αν μ’αγαπας κι είν’ όνειρο ποτέ να μην ξυπνήσω…

Να προσέχετε!!!

Φιλίζ Καντουχάρ, Ξάνθη 9/10/2019

Πίνακες της Φιλίζ Καντουχάρ