Ετικέτες

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη νεου Δ.Σ. του Πανελαδικού συλλόγου SOS Τροχαία Εγκλήματα.

Για το ΔΣ του συλλόγου μας εκλέχτηκαν εννέα τακτικά μέλη: Γκαραγκάνη Χριστίνα, Διαμάντης Γιώργος, Καρυδάκης Φαίδων, Κουβίδης Γιώργος, Κρητικός Αλέκος, Μακρή Καίτη(Αλεξανδρούπολη), Μακρυγιάννη Ελισάβετ, Μαυράκη Ανδρονίκη, Σταυρουλάκης Μανώλης (Ηράκλειο) και τρία αναπληρωματικά, Προβιδάκη Μαρία,Κεφάλα Ιωάννα και Μιχελάκης Λευτέρης(Ηράκλειο) .

Για την Ελέγκτική Επιτροπή εκέχτηκαν οι: Καρέκλη Μαρία, Ζήση Όλγα (Γιάννενα) και Μπένος Αλέξης (Θεσσαλονίκη).

Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου συνεδρίασε το νεοεκλεγέν ΔΣ και συγκροτήθηκε σε σώμα. Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Γιώργος Κουβίδης, αντιπρόεδρος ο Φαίδων Καρυδάκης Γραμματέας ο Αλέκος Κρητικός και ταμίας η Βέτα Μακρυγιάννη.

Στην συζήτηση που προηγήθηκε των εκλογών επισημάνθηκε απ όλους η ανάγκη ουσιαστικής συμμετοχής στις συνελεύσεις και στις εκλογές των ομάδων που υπάρχουν στην περιφέρεια. Αποφασίστηκε η συζήτηση να συνεχιστεί για να βρεθει ο καταλληλότερος τρόπος με τον οποίο θα γίνει αυτό. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να προχωρήσουμε σε καταστατικη γενική συνέλευση για να κάνουμε την θητεία του ΔΣ τριετή (διετης σημερα) και να υιοθετησουμε τις αναγκαίες καταστατικες αλλαγές είτε με υιοθετηση επιστολικης ψηφου, η με εκλογη εκπροσώπων ανα πόλη ώστε η αντιπροσωπευτικότητα και η συμμετοχή όλων των μελών να είναι η μέγιστη δυνατή,

Στα νεοεκλεγέντα όργανα του συλλόγου μας συμμετέχουν μέλη από την Αθήνα, την Αλεξανδρούπολη, το Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη και τα Γιάννενα.

Advertisements