Ετικέτες

Αυτό το Σαββατοκύριακο δύο ακόμα δεκάλεπτες ραδιοφωνικές παρεμβάσεις για το ζήτημα της οδικής ασφάλειας και των τροχαίων εγκλημάτων. Οι 12 συνολικά εκπομπές που επιμελήθηκε η δημοσιογράφος  Ντίνα Γιαννούτσου  σε συνεργασία με τον SOS Τροχαία Εγκλήματα  μεταδίδονται απο το ραδιοφωνικό σταθμό 102 FM και 9.58 FM, το Δημόσιο Ραδιόφωνο που εκπέμπει απο τη Θεσσαλονίκη και ακούγεται σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Θα μεταδοθούν το Σάββατο στην εκπομπή “Διαδρομές στον Αέρα” (11.00 -13.00) και την Κυριακή στην εκπομπή “Εδώ είναι το Ταξίδι” (18.00-22.00). 

Στην εκπομπή του Σαββάτου 18 Αυγούστου μια συζήτηση με τον Θοδωρή Παρασκευά, μεταφραστή και επιμελητή της ελληνικής έκδοσης του SAVE LIVES -Οδηγού του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για ένα αποτελεσματικό σχεδιασμό των πολιτικών οδικής ασφάλειας. (Το δεκάλεπτο θα μεταδοθεί στις 12.00)

Στην εκπομπή της Κυριακής 19 Αυγούστου μιλάει  η  Καίτη Μακρή μέλος του ΔΣ του του SOS Τροχαία Εγκλήματα, από την Αλεξανδρούπολη, για την απώλεια του γιου της Στράτου Φούσκα σε τροχαίο ενώ γύριζε στην μονάδα που υπηρετούσε για να πάρει το απολυτήριο και για τις δημιουργικές δράσεις για την πρόληψη των τροχαίων και την υποστήριξη των θυμάτων τους. (Το δεκάλεπτο θα μεταδοθεί στις 19.00)

Συντονιστείτε στον 102 FM και 958 FM. Αν δεν φτάνει στην περιοχή που μένετε, μπορείτε να τον ακούσετε διαδικτυακά απο εδώ:http://webradio.ert.gr/102fm/ και http://webradio.ert.gr/958fm/

Advertisements