Ετικέτες

Παρακαλώ βοηθήστε και στηρίξτε μας στην συγκέντρωση χρημάτων για την όμορφη, γενναία αδερφή μου Natasha.

Έκκληση της Amy Stevens, αδερφής της  Natasha

Η Natasha Stevens, από το Blackpool της Μ. Βρετανίας,  είναι 17 ετών και πριν λίγο καιρό πήγε για διακοπές με τους φίλους της στη Ζάκυνθο, γιορτάζοντας το τέλος του σχολείου της. Δυστυχώς, στις 6 Ιουλίου, η Natasha τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από ένα αυτοκινούμενο τετράτροχο (γουρούνα) στο οποίο ήταν επιβάτης.

Πολυτραυματίας, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ενδοκοιλιακή αιμοραγία υπεβλήθει σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλό της για να προσπαθήσει να σταματήσει την αιμορραγία και να αντιμετωπιστούν τα κατάγματα του κρανίου καθως επίσης και σε σπληνεκτομή.

Μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις  διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου παραμένει στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας υπο καταστολή  και μηχανική υποστήριξη.

Οι γιατροί ενημερώνονοντας την οικογένεια για την σοβαρότητα της κατάστασης τις πρώτες μέρες μετά το συμβάν, μας είπαν πως αν ήταν μεγαλύτερης ηλικίας δεν θα είχε επιβιώσει.

Η εμπρόσθια και η αριστερή πλευρά του εγκεφάλου της έχουν υποστεί βλάβη και παρόλο που έχει σημειωθεί πρόοδος, η έκταση / σοβαρότητα αυτής της βλάβης και η μακροπρόθεσμη επίδραση που μπορεί να έχει αυτή τη στιγμή είναι άγνωστη.

Η οικογένεια και οι φίλοι της Νατάσα τη θέλουν απεγνωσμένα στο σπίτι της καθώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο στην Ελλάδα εδώ και 3 εβδομάδες. Για να πετάξει σπίτι της, το κόστος του ασθενοφόρου είναι £ 30.000 το οποίο πρέπει να πληρωθεί εκ των προτέρων.

Οι όποιες δωρεές θα χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή αυτού του κόστους και για τυχόν μελλοντικό εξοπλισμό, φυσιοθεραπεία, αποκατάσταση,  έξοδα ταξιδίου κλπ που πιθανότατα θα χρειαστούν για να της δώσουν την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για πλήρη αποκατάσταση.

Υποστηρίξτε τη Νατάσα και βοηθήστε να  την φέρουμε  πίσω σε μας.

Θέλουμε να δούμε το όμορφο χαμόγελό της πίσω στο πρόσωπό της. #getNatashaback.

Η έκκληση δημοσιοποιήθηκε στις 27 Ιουλίου και έχει μεγάλη ανταπόκριση. Ήδη μέσα σε 7 ημέρες μαζεύτηκαν πάνω από 23.000 £ κάνοντας ρεαλιστικό το στόχο της μεταφοράς της στην πατρίδα της μόλις οι γιατροί το επιτρέψουν.

Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε: ΕΔΩ