Ετικέτες

Για τρίτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο δύο δεκάλεπτες ραδιοφωνικές παρεμβάσεις για το ζήτημα της οδικής ασφάλειας και των τροχαίων εγκλημάτων. Οι 12 συνολικά εκπομπές που επιμελήθηκε η δημοσιογράφος  Ντίνα Γιαννούτσου  σε συνεργασία με τον SOS Τροχαία Εγκλήματα  μεταδίδονται απο το ραδιοφωνικό σταθμό 102 FM και 9.58 FM , το Δημόσιο Ραδιόφωνο που εκπέμπει απο τη Θεσσαλονίκη και ακούγεται σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Θα μεταδοθούν το Σάββατο στην εκπομπή “Διαδρομές στον Αέρα” (11.00 -13.00) και την Κυριακή στην εκπομπή “Εδώ είναι το Ταξίδι” (18.00-22.00). 

Στην εκπομπή του Σαββάτου 14 Ιουλίου μια συζήτηση με τον Κώστα Δημητρίου, οδηγό του ΟΑΣΘ και συγγραφέα του βιβλίου «Ο ΙΧ άνθρωπος και οι υποθαλάσσιες αρτηρίες του», για το αυτοκίνητο και την κυριαρχία του στη σύγχρονη ζωή των ανθρώπων . (Το δεκάλεπτο θα μεταδοθεί στις 12.00)

Στην εκπομπή της Κυριακής 15 Ιουλίου μιλάει  η  Καίτη Σγουρή για το φόνο του πεζού 18χρονου γιου της Γιώργου Καλλιάντζα από οδηγό ΙΧ χωρίς άδεια οδήγησης στη Ν. Τρίγλια Χαλκιδικής και για την «Τράπεζα Αίματος Γιώργος Καλλιάντζας». (Το δεκάλεπτο θα μεταδοθεί στις 19.00)

Συντονιστείτε στον 102 FM και 958 FM. Αν δεν φτάνει στην περιοχή που μένετε, μπορείτε να τον ακούσετε διαδικτυακά απο εδώ:http://webradio.ert.gr/102fm/ και http://webradio.ert.gr/958fm/

Advertisements