Ετικέτες

,

Δύο δεκάλεπτες παρεμβάσεις απο μέλη του SOS Τροχαία Εγκλήματα κι αυτό το ΣαββατοΚύριακο στο πλαίσο των εκπομπών με θέμα την οδική ασφάλεια και την πρόληψη των τροχαίων εγκλημάτων που μεταδίδονται απο το ραδιοφωνικό σταθμό 102 FM και 9.58 FM , το Δημόσιο Ραδιόφωνο που εκπέμπει απο τη Θεσσαλονίκη και ακούγεται σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Θα μεταδοθούν το Σάββατο στην εκπομπή “Διαδρομές στον Αέρα” (11.00 -13.00) και την Κυριακή στην εκπομπή “Εδώ είναι το Ταξίδι” (18.00-22.00) που παρουσιάζει η Ντίνα Γιαννούτσου.

Στην εκπομπή του Σαββάτου 7 Ιουλίου η εντατικολόγος Χριστίνα Κυδώνα και ο πολιτικός επιστήμονας Δημοσθένης Παπαδάτος θα συζητήσουν το θέμα της Ταχύτητας. (Το δεκαλεπτο θα μεταδοθεί στις 12.00)

Στην εκπομπή της Κυριακής 8 Ιουλίου η Μαρία Καλεσοπούλου απο το Βόλο μιλάει για το διπλό φονικό, της κόρης της Ιωάννας και του Γιώργου Κωσταντινίδη απο υπότροπο οδηγό ΙΧ στη Θεσσαλονίκη. (Το δεκαλεπτο θα μεταδοθεί στις 19.00)

Συντονιστείτε στον 102 FM και 958 FM. Αν δεν φτάνει στην περιοχή που μένετε, μπορείτε να τον ακούσετε διαδικτυακά απο εδώ: http://webradio.ert.gr/102fm/ και http://webradio.ert.gr/958fm/