Ετικέτες

24ωρη διαμαρτυρία για την υποστήριξη της ανανέωσης και της επέκτασης του προγράμματος καμερών καταγραφής ταχύτητας γύρω απο τα σχολεία της Νέας Υόρκης μετα την σύλληψη εννέα ατόμων σε παρόμοιες εκδηλώσεις την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Amy Cohen, ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης Families for Safe Streets γράφει:

Γεια σας φίλοι,

Ανεξάρτητα από το ποια ώρα είστε ελεύθεροι τις επόμενες 24 ώρες – είτε είναι 7 π.μ. την Παρασκευή ή τις 10 μ.μ. την Πέμπτη – χρειάζεστε. Ο αγώνας για την προστασία των παιδιών της Νέας Υόρκης από τους οδηγούς που τρέχουν δεν σταματά.

Την περασμένη εβδομάδα, εννέα κάτοικοι της Νέας Υόρκης συνελήφθησαν γιατι μπλοκάρισαν την κυκλοφορία  για να απαιτήσουν την ανανεωση και την επέκταση του προγράμματος εγκατάστασης καμερών καταγραφής της ταχύτητας.

Όπως και εγώ, πολλοί από τους συλληφθέντες έχουν χάσει τα παιδιά τους  από οδηγούς που έτρεχαν υπερβολικά ή οδηγούσαν ριψοκίνδυνα.

Ξεκινώντας τώρα, πραγματοποιούμε μια 24ωρη  διαμαρτυρία στο Bay Ridge έξω από το γραφείο του γερουσιαστή Marty Golden*, ενός χρόνιου παραβάτη των ορίων ταχύτητας και  ταυτόχρονα αξιωματούχου – κλειδί που έχει την δύναμη να επιτρέψει ή να αποτρέψει την ψήφιση του S6046 C – ενός νομοσχεδίου που αφορά στην ανανέωση και την επέκταση του αποδεδειγμένης αξίας προγράμματος ύπαρξης καμερών καταγραφής της ταχύτητας γύρω από τα σχολεία της Νέας Υόρκης. Μετά από 23 ώρες, στις 8 το πρωί της Παρασκευής, θα ολοκληρώσουμε την επαγρύπνηση με μια τολμηρή ενέργεια που θα χρειαστεί τις φωνές σας, τα χειροκροτήματα σας και κάθε είδους υποστήριξη.

Τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε; Καλέστε το γραφείο του γερουσιαστή Golden στο (718) 238 6044. Στείλτε μια πίτσα μεσάνυχτα στους διαδηλωτές στην 5η Λεωφόρο, στο 7408.  Σταματήστε στην 24ωρη διαμαρτυρία φέρνοντας καφέ οποιαδήποτε στιγμή από τώρα μέχρι την Παρασκευή το πρωί.  Ενώστε τη φωνή σας για να απολαύσετε τη δράση την Παρασκευή στις 8 το πρωί.

Σταθείτε με αυτές τις οικογένειες που έχουν χάσει τόσα πολλά ενώ αγωνίζονται για τις κάμερες που μπορούν να προλάβουν ώστε αυτό που συνέβη σε αυτούς να μη ξανασυμβεί.

Να είστε εκεί.

Υποστηρίξτε τους.

Εμφανιστείτε για να γνωρίζουν πως δεν είναι μόνοι.

Χρειάζεστε.

Μπορούμε ακόμα να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα.

Σας παρακαλώ, βγείτε έξω μαζί μας.

Amy Cohen
Ιδρυτικό μέλος, Families for Safe Streets

*ο Marty Golden γερουσιαστής των ρεπουμπλικάνων στο Brooklyn έχει τιμωρηθεί με πρόστιμο πάνω από δέκα φορές για παραβίαση του ορίου ταχύτητος γύρω απο τα σχολεία, παραβάσεις καταγεγραμμένες απο τις κάμερες. Περισσότερα: ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: Transporation Alternatives

Advertisements