ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

O Νέος Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και  η πολιτική απορρήτου του Πανελλαδικού Συλλόγου SOS Τροχαία Εγκλήματα .

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι – παραλήπτες μηνυμάτων του SOS Τροχαία Εγκλήματα,  σύμφωνα με το νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, για την καλύτερη προστασία των δεδομένων των μελών και ληπτών του Ενημερωτικών Δελτίων ή και γενικότερα πληροφόρησης, σας ενημερώνουμε πως ο Πανελλαδικός Σύλλογος  SOS Τροχαία Εγκλήματα, εφαρμόζει από την στιγμή της ίδρυσης του την πολιτική απορρήτου.

Σε όλες τις μορφές επικοινωνίας μας υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει η δυνατότητα αποχώρησής σας  από την ομάδα επικοινωνίας.

Όπως απαιτεί ο νέος Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation – GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος τίθεται σε εφαρμογή από 25 Μαΐου 2018 σας ενημερώνουμε ότι:

  1. Ο SOS Τροχαία Εγκλήματα έχει πολιτική πάγια πολιτική απορρήτου σύμφωνα με την οποία, και πολύ πριν υιοθετηθεί ο νέος GDPR, δεν αξιοποιούμε τις διευθύνσεις του ταχυδρομείου σας – αυτές μόνο διαθέτουμε – για άλλους σκοπούς, εκτός από την ενημέρωση,
  2. Δεν μεταβιβάσαμε και δεν πρόκειται ποτέ να τα μεταβιβάσουμε το mail σας σε τρίτους,
  3. H αποστολή ενημερωτικών δελτίων και μηνυμάτων ξεκίνησε σύμφωνα με την αρχική δική σας συγκατάθεση,
  4. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγραφείτε από τις λίστες ενημέρωσης του συλλόγου μας στέλνοντας μήνυμα στο soste.gr@gmail.com . Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν αλλαγή ή διαγραφή των δεδομένων σας,

Αθήνα  25/5/2018

Πανελλαδικός Σύλλογος  SOS Τροχαία Εγκλήματα

 

Δείτε τον νέο ΓενικόΚανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: ΕΔΩ

Advertisements