Ετικέτες

Προκειμένου να διευκολύνουμε την δυνατότητα επικοινωνίας με τον σύλλογο μας (που μέχρι σήμερα καλύπτεται απο τα τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ.) των όλο και περισσοτέρων ανθρώπων με θύματα απο τροχαίες συγκρούσεις που προσπαθούν να ρθούν σε επαφή μαζί μας σκεφτήκαμε να απευθυνθούμε στην COSMOTE ζητώντας τη βοήθεια της με την παροχή μιας δωρεάν τηλεφωνικής γραμμής.

Δεν ήμασταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την απάντηση που θα πάρουμε, αλλά το μήνυμα που μας έστειλαν ξεπέρασε κάθε προσδοκία…

Όπως μας ενημέρωσαν η παραχώρηση μιας δωρεάν τηλεφωνικής γραμμής εκ μέρους τους, εκτος του ότι ξεπερνούσε τις δυνατότητες τους, θα ήταν πλήγμα στην αξιοκρατία…

Παραθέτουμε την σχετική αλληλογραφία:

Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2017

Προς: COSMOTE A.E.

ΘΕΜΑ: Παροχή δωρεάν τηλεφωνικής σύνδεσης.

Αξιότιμοι κύριοι

Ο σύλλογος μας «SOS ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ» λειτουργει πανελλαδικά από το 2011 και συσπειρώνει πάνω από 120 οικογένειες που έχουν χάσει ανθρώπους τους σε τροχαίες συγκρούσεις.

Είναι μια δομή αλληλοστήριξης αλλά και μια συλλογική προσπάθεια στροφής της πολιτικής στην πρόληψη για το μεγάλο αυτό θέμα που δυστυχώς αφορά πλέον το σύνολο σχεδόν των οικογενειών στη χώρα μας.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για το θέμα και με δεδομένο ότι ο σύλλογος μας δεν επιχορηγείται από κανένα (δημόσιο ή ιδωτικό φορέα) θα θελαμε να σας ζητήσουμε αν είναι δυνατόν την δωρεάν παροχή εκ μερους σας μιας γραμμής σταθερού τηλεφώνου και internet για τα κεντρικα γραφεια του συλλόγου μας στην Αθήνα – Πατησίων 48.

Η προσφορά αυτή θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για μας και για πάρα πολλούς άλλους ανθρώπους δεδομένου ότι στα πλαίσια του συλλόγου μας λειτουργεί (δωρεάν) και ομάδα ψυχολογικής στήριξης για θύματα τροχαίων και η τηλεφωνικη και διαδικτυακή μας σύνδεση θα διευκόλυνε σημαντικά την λειτουργία της.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του SOS ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

ο πρόεδρος: Γιώργος Κουβίδης, ο γενικος γραμματέας: Αλέξανδρος Κρητικός

Στις 7 Νοεμβρίου πήραμε την παρακάτω απάντηση από την COSMOTE :

κ. Κουβίδη καλησπέρα σας,

Ευχαριστούμε για το αίτημα σας σχετικά με τη δωρεάν παροχή γραμμής σταθερού τηλεφώνου και internet για τα κεντρικά γραφεία του συλλόγου σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, ανάλογα αιτήματα λαμβάνουμε απο την πλειοψηφία των φορέων που προσεγγίζουν την εταιρεία μας. Επομένως, καθώς δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν όλα από την πλευρά μας, για λόγους αξιοκρατίας, αλλά και δυνατοτήτων, δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να το ικανοποιήσουμε.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εταιρικής Υπευθυνότητας

Advertisements