Ετικέτες

Μετά από κοπιώδη προσπάθεια του Θοδωρή Παρασκευά, που όλα τα χρόνια ύπαρξης του συλλόγου μας εθελοντικά κατασκευάζει και συντηρεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας, το site μας ανανεώθηκε ριζικά. Μπείτε στο www.soste.gr για να το δείτε, να ενημερωθείτε και να μας επισημάνετε αν κάτι λείπει ή κατά τη γνώμη σας πρέπει να αλλάξει. Ευχαριστούμε θερμά τον Θοδωρή για την προσφορά του (που δεν είναι η μοναδική).

Για όποιον θέλει να ενημερωθεί , εκτός από το site ο σύλλογος μας διαθέτει το blog  www.sostegr.wordpress.com  τις σελίδες SOS Road Crimes στο Facebook και https://twitter.com/soste_gr στο twitter, ενώ διαθέτει to κανάλι  SOS Τροχαία Εγκλήματα  με αναρτήσεις βίντεο στο Youtube.

Σε ένα μεγάλο βαθμό με την βοήθεια όλων αυτών των μέσων μπορούμε να διαδίδουμε νέα και απόψεις αγνοώντας την φραγή που έχουν τα «σοβαρά ΜΜΕ» που μόνο περιστασιακά και συνήθως απο πολύ συγκεκριμένη οπτική θα ασχοληθούν με τις τροχαίες συγκρούσεις και τα θύματα τους.

Ο αριθμός των ανθρώπων που διαβάζει το blog μας ανεβαίνει με ρυθμό που μας εκπλήσσει. πάνω από 300 άνθρωποι κάθε ημέρα το 2017 (πάνω από 100.00 συνολικά από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα), σχεδόν διπλάσιοι απ ότι πέρυσι.

Ο πανελλαδικός σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα ξεκίνησε απο το 2011 μια προσπάθεια αυτοοργάνωσης των θυμάτων των τροχαίων αρνούμενος να ζητήσει ή να δεχτεί επιδοτήσεις απ όσους με τον ένα ή άλλο τρόπο συντηρούν τον κύκλο του τροχαίου εγκλήματος ή ζουν απ αυτό. Δεν θα αποτελέσουμε πλυντήριο ή άλλοθι για κανένα. Αυτός ο δρόμος έχει κόστος. Όμως είναι για μας μονόδρομος. Θέλουμε να αποτελέσουμε μια αυθεντική έκφραση της φωνής των θυμάτων και όχι να επαναλαμβάνουμε αυτά που μας υπαγορεύουν.

Η δύναμη του SOSTE είσαστε εσείς. Μπορούμε να συνεχίσουμε πιο δυναμικά και πιο αποτελεσματικά αν συντονιστούμε. Εγγραφείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του SOSTE ώστε να λαμβάνετε άμεσα ενημερώσεις. Γνωστοποιήστε τα στους φίλους σας.

Στηρίξτε το σύλλογο, εγγραφείτε μέλη και δημιουργείστε τοπικές ομάδες. Όποιοι έχουν την δυνατότητα ας ενισχύσουν οικονομικά την προσπάθεια ώστε οι παρεμβάσεις μας να αναβαθμιστούν. Την Κυριακή στην Αθήνα, την Αλεξανδρούπολη, το Ηράκλειο, ελάτε πιο νωρίς στις εκδηλώσεις να συζητήσουμε για το πως η δράση μας θα γίνει πιο αποτελεσματική.

Δεν θέλουμε μόνο διπλάσιους αναγνώστες θέλουμε διπλάσια ή πολλαπλάσια ενεργά μέλη ώστε να γίνουμε απειλητικοί. Να μη μείνουμε μια φωνή διαμαρτυρίας στο διαδίκτυο. Είναι κάτι που δεν αξίζει σε μας, αλλά πολύ περισσότερο δεν αξίζει σ αυτούς πού χάσαμε

Advertisements