Ετικέτες

Maserati car burnt out after a crash in MoscowΤην Κυριακή του Πάσχα στο κέντρο της Μόσχας ο 26χρονος γιος ενός πλούσιου επιχειρηματία, ο Artur Μ. σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα μια Maserati προσέκρουσε σε ένα φανοστάτη με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πιάσει  φωτιά.

Ο οδηγός πέθανε μέσα στο πολυτελές σπορ αυτοκίνητο ενώ οι φίλοι του-επιβάτες, εξαφανίστηκαν  πριν από την άφιξη της αστυνομίας. Αν και η πυροσβεστική κατόρθωσε να σβήσει τη φωτιά ο οδηγός δεν στάθηκε δυνατόν να σωθεί. «Ο θάνατός του ήταν σχεδόν άμεσος σαν αποτέλεσμα  ανοικτής κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης» δήλωσε ο ιατροδικαστής.

Ο Artur συνέχισε την «παράδοση» που θέλει τα παιδιά των Ρώσων μεγιστάνων να συναγωνίζονται στην απόκτηση των πιο ακριβών σπορ αυτοκινήτων να τρέχουν μ αυτά σε κατοικημένες περιοχές να σκοτώνουν και να σκοτώνονται.

Είχε περίπου 20 πρόστιμα για υπερβολική ταχύτητα κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών, τα οποία πάντα πληρώνονταν στην ώρα τους…

Φαίνεται πως και στην ομόδοξη Ρωσία επικρατούν οι ίδιες με εδώ αντιλήψεις και αξίες. Η άδεια οδήγησης είναι ιερή και προφανώς ανώτερη από τη ζωή.

Είκοσι (καταγεγραμμένες)  παραβάσεις  του ορίου ταχύτητος δεν στάθηκαν αρκετές για να του στερήσουν την άδεια οδήγησης…

Η επόμενη του στέρησε τη ζωή…

Χριστός Ανέστη!

Христос Воскресе!

ΠΗΓΗ: dailystar

Advertisements