Ετικέτες

Ένα δίχρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του.

Γιατί;

Γιατί μεταφέρονταν στο μπροστινό κάθισμα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα του τράκαρε, άνοιξε ο αερόσακος και το κτύπησε  προκαλώντας κατάγματα στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής του στήλης και τον άμεσο θάνατο του. (ΕΔΩ)

Αλλά ο τύπος (απο το Πρώτο Θέμα μέχρι την ΕΡΤ) με άλλα ασχολείται.%ce%b6%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%b1

Αναζητείται εντυπο ή ηλεκτρονικο μέσο που να κάνει μια αναφορά πως τα παιδιά δεν πρέπει να μεταφέρονται στο μπροστινό κάθισμα αλλα πισω και σε ειδικο καθισματάκι.

Τόσο ενδιαφέρον για το θάνατο ενός παιδιού…

Το θέμα τους είναι ότι δεν υπήρχε ασθενοφόρο εκείνη τη στιγμη στο κοντινο Κέντρο Υγείας στο οποίο οι γιατροί βεβαίωσαν τον θάνατο του  παιδιού και ο παππούς του το μετέφερε ο ιδιος στο νοσοκομείο σε μια απέλπιδα προσπάθεια  να μην επιβεβαιωθεί το δεδομένο.

Ο πρόεδρος τη κοινότητας Ζωνιανών μιλάει στο Πρωτο Θέμα για για το συμβάν: » Το παιδί το πήγανε κάποιοι γείτονες στα Ανώγεια στο Κέντρο Υγεία … δεν υπήρχε και ασθενοφόρο αλλα είχε πεθάνει το παιδί αμέσως».

Η καλή εφημερίδα αλλά και συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ θεωρεί οτι το σημαντικό είναι η απουσία του ασθενοφόρου…. Στα παιδιά φαίνεται έχουμε περίσσεια σε αντίθεση με τα ασθενοφόρα όπου υπάρχει έλλειψη.  Ας αναδείξουμε λοιπόν αυτό που είναι το σημαντικό…

Advertisements