Ετικέτες

Η ιστορία «συγκλόνισε» το πανελλήνιο ( σύμφωνα με μερικούς δημοσιογράφους, σκηνοθετήθηκε κιόλας γι αυτό το σκοπό).

Ο κος Αδωνις Γεωργιάδης, στην προσπάθεια του να υποβάλει την υποψηφιότητα του για την αρχηγεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθυστέρησε κατά έξι ή κατ άλλους οκτώ λεπτά.

Στην απέλπιδα προσπάθεια του να τερματίσει εντός χρόνου ανέβηκε όπως όλοι είδαμε σε πολλαπλές τηλεοπτικές επαναλήψεις (ως επιβάτης) σε μηχανή χωρίς κράνος και όπως ο ίδιος δήλωσε ευθαρσώς σε άλλα βίντεο, παραβίασεκαι μερικά κόκκινα. 

Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία, ΜΜΕ, πολιτικά κόμματα και ο πάσα πικραμένος και αδικημένος αυτής της χώρας ακόμα κι αν δεν του έπεφτε ο παραμικρός λόγος  για το θέμα, ακόμα κι αν ήταν οπαδός άλλου κόμματος ή δεν πήγαινε καθόλου τον Άδωνη,  κατήγγειλε την τυπολατρία και τάχθηκε αυθορμήτως, αυτοκλήτως και ανονειδίστως υπέρ του δικαιώματος του κου Γεωργιάδη να συμμετάσχει στην προεκλογική κούρσα.

Κανένα, πέραν των γνωστών μονομανών, δεν απασχόλησε η παραβίαση των ερυθρών σηματοδοτών η το ότι ο επερχόμενος αρχηγός δεν φορούσες κράνος. Αλλοίμονο… κράνος και σεβασμός στο κόκκινο..  αυτό κι αν δεν είναι τυπολατρία. Έτσι κι αλλιώς προετοιμασία για κούρσα έκανε. Δεν έτρεχε για κάτι ασήμαντο για καμια μεταφορά τραυματία ή ετοιμόγεννης.

Σε άλλες χώρες υπουργοί παραιτούνται για παρόμοιες παραβάσεις, εδώ βουλευτές διεκδικούν την αρχηγία του κόμματος τους μέσω αυτών των παραβάσεων…

Κατανοούμε πως είναι έξω και πέραν από τα πολιτικά μας ήθη το ίδιο το κόμμα του και οι συνυποψήφιοι του να δήλωσουν  ότι δεν θέλουν συνυποψήφιο ένα κατ ομολογίαν του παραβάτη του Κ.Ο.Κ. («συμπτωματικά» βέβαια… είμαστε η χώρα με τα περισσότερα θύματα από τροχαία στην Ευρώπη, θύματα που δεν επιλέγονται με βάση τα πολιτικά τους φρονήματα).  Ποτέ κανένα κόμμα δεν κατήγγειλε τα επώνυμα στελέχη του που κυκλοφορούν/φωτογραφίζονται με μηχανές χωρίς κράνος, που δηλώνον «γκαζοφονιάδες» (Ραχήλ Μακρή –ΣΥΡΙΖΑ), που οδηγούν μεθυσμένοι – χτυπάνε και εγκαταλείπουν μοτοσυκλετιστές (Γ. Γιαννόπουλος- Ποταμι), που ακίζονται με δηλώσεις του τύπου «όταν τρέχεις δεν υπάρχουν όρια» (Κ.Μπατζελή – ΠΑΣΟΚ), που παραβιάζουν διπλή διαχωριστική και όρια ταχύτητος (Χρυσοχοίδης- ΠΑΣΟΚ), που χαστούκιζαν τροχονόμους (Δροσογιάννης- ΠΑΣΟΚ), που, που, που…

Άραγε ο Διοικητης της Τροχαίας και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν άκουσαν και δεν είδαν τα βίντεο με τον κο Γεωργιάδη.  Θα πάρουν τις πινακίδες  την άδεια οδήγησης και θα επιβάλουν τα σχετικά πρόστιμα στον παραβάτη ή αφου το θέμα το έλυσε με την δεύτερη απόφαση της η Εφορευτική Επιτροπή θα το θεωρήσουν κι αυτοί  λυμένο.

Αξίζει βέβαια και μια κουβέντα για την αλληλεγγύη των ΜΜΕ στον κο Γεωργιάδη, αυτών των ΜΜΕ για τα οποία τα τροχαία εγκλήματα δεν αποτελούν είδηση. Αν τύχαινε κανένας Κουλούρης ή κανένας Λιάπης ή άλλος τις ξεδοντιασμένος θα θαυμάζαμε για ακόμα μια φορά το θάρρος τους και την απέχθεια τους  προς τους «επώνυμους παραβάτες του Κ.Ο.Κ. και την θρασύτητα τους».

Εδώ ήρθαμε…

Σχετικά: ΕΔΩ  

Υ.Γ.: «Είναι εφικτό να μετακινείται ο βουλευτής με λεωφορεία και τρένα; Όχι! Δεν θα ξεφτιλίζεται ο βουλευτής! Εκτός αν θέλετε να καταργήσουμε την δημοκρατία…» δηλώσεις του υποψηφίου αρχηγού το 2012. Αναλυτικά: ΕΔΩ