Ετικέτες

21 9 aaΞημερώματα της Δευτέρας πέντε νέα παιδιά απο 19 εως 23 χρονων έχασαν τη ζωή τους μέσα σε αυτοκίνητα. Οι δυο μετά απο σύγκρουση στο Μαρούσι (ΕΔΩ) και οι τρεις μετά απο πτώση στο λιμάνι της Πάτρας (ΕΔΩ)                                                    21.9 b

Πέντε νεκροί πριν ακόμα ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων. Και δυστυχώς δεν θα είναι οι μόνοι μια και μένουν αρκετές ώρες για να ολοκληρωθεί η ημέρα και ναχουμε και εδω τα τελικά αποτελέσματα.

Δυστυχώς το θέμα των τροχαίων εγκλημάτων απουσίασε παντελώς απο την προεκλογική περίοδο. Αυτή την διαρκή απουσία του απο την πολιτική ατζέντα πληρώνουν χιλιάδες άνθρωποι με την ζωή τους και δεκάδες χιλιάδες οικογένειες βιώνοντας την οδύνη. Μαζί μ αυτούς βέβαια, πολλαπλάσιοι θα ζήσουν, με ότι αυτό στη σημερινή Ελλάδα σημαίνει, μια ζωή με μια βαριά αναπηρία.

Ας μη χάνουμε την αισιοδοξία μας. Κάποτε θα πάρει σειρά κι αυτό το θέμα. Ήδη μεγάλες κατακτήσεις έχουν πραγματοποιηθεί στο τομέα της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ζώων. Τίποτα δεν αποκλείει ότι σιγά – σιγά θα προχωρήσουμε και στους ανθρώπους.

 

 

 

Advertisements