Ετικέτες

Εμφάνιση ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ TRANSPORTATION ALTERNATIVES ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Αγαπητέ γείτονα

Άκουσες τα μεγάλα νέα; Τα μεγαλύτερα τμήματα του Central Park  και του Prospect Park θα είναι ελεύθερα από αυτοκίνητα!

Σήμερα, μετά από 36 χρόνια αγώνων της Τransportation Αlternatives.  o Δήμαρχος Bill de Blasio ανακοίνωσε ότι η πλειοψηφία των δρόμων του κάθε πάρκου θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στην αναψυχή, για πρώτη φορά μετά από έναν αιώνα και περισσότερο.

Είναι μια μνημειώδης νίκη που συνέβη, επειδή ποτέ δεν σταμάτησες να παλεύεις για μια απλή αλήθεια: τα αυτοκίνητα δεν έχουν θέση στα πάρκα.

Αυτή η ιστορική στιγμή είναι ένα άμεσο προϊόν της οικονομικής στήριξης των μελών της Τransportation Αlternatives  . Μπορείς να δείξεις την στήριξη σου  και να γίνεις  σήμερα μέλος της Τ.Α.

Μετά τη δουλειά σήμερα, έλα να αγκαλιαστούμε, να χτυπήσουμε τα χέρια μας και να μοιραστούμε τις αναμνήσεις μιας αξιοσημείωτης 36χρονης ακτιβιστικης δραστηριότητας. Θα συναντηθούμε στην Grand Army Plaza στο Prospect και στη Bethesda Terrace στο Central Park στις 19:00 απόψε.

Ραντεβού στα πάρκα!

Paul Steely White
Εκτελεστικός Διευθυντής Τ. Α.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Υ.Γ. Ακόμη και όταν γιορτάζουμε, ξέρουμε ότι η δουλειά μας συνεχίζεται. Σύμφωνα με το τρέχον σχέδιο, τμήματα των δρόμων σε κάθε πάρκο θα παραμείνουν ανοικτά στην κυκλοφορία. Η Τransportation Αlternatives  δεν θα ησυχάσει μέχρι και τα δύο πάρκα να γίνουν ολοκληρωτικά χωρίς αυτοκίνητο … και μέχρι τη Νέα Υόρκη να πετύχει το Οραμα Μηδέν   – μια πόλη όπου κανείς δεν σκοτώνεται ή τραυματίζεται βαριά στην κυκλοφορία.Εμφάνιση

Advertisements