Ετικέτες

Το υπουργείο Προστασίας του πολίτη βάλθηκε να μας τρελάνει.                               Εν όψει της εορτής της Ορθοδοξίας ακολουθώντας πιστά την Οθωμανική παράδοση ως προς τον τρόπο άσκησης της εξουσίας χαρίζει ποινές και επιστρέφει πινακίδες στους παραβάτες του Κ.Ο.Κ. ενώ ταυτόχρονα λαμβάνει «δρακόντια μέτρα» για αποτροπή των παραβάσεων! Και επειδή αυτά δεν αρκούν έκανε ένα βήμα παραπέρα για να προωθήσει την οδική ασφάλεια με την προτροπή (βίντεο) «αυτό το Πάσχα ας είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί στο δρόμο«.

πανουσης

Άλλες χώρες πριν απευθύνουν παρόμοιες εκκλήσεις φροντίζουν πρώτα να περιορίσουν τα όρια ταχύτητας, να ελέγχουν συστηματικά την εφαρμογή των κανόνων του Κ.Ο.Κ., δεν επιστρέφουν πινακίδες, ούτε σε γνωστούς ούτε σε άγνωστους και προωθούν την χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και διάφορα άλλα περίεργα. Εδώ βέβαια αυτά περιττεύουν: Αφού τα τροχαία είναι ατυχήματα και υπεύθυνη είναι η «κακιά ώρα», μέτρα και πολιτικές  δεν έχουν κανένα νόημα, λίγη προσοχή είναι υπεραρκετή.

Επιστρέφονται πινακίδες & άδειες κυκλοφορίας ενόψει Πάσχα: ΕΔΩ

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για τις γιορτές του Πάσχα: ΕΔΩ

Κατάργηση άδειας οδήγησης και Κ.Ο.Κ. Αποποινικοποίηση της χρήσης του Ι.Χ. Ένα παλιότερο άρθρο μας για το νεοελληνικό κωμικοτραγικό έθιμο: ΕΔΩ

Advertisements