Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση για την Οδική Ασφάλεια στην οδό Πέτρου Ράλλη, στο σημείο που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασαν άδικα τη ζωή τους τρεις πεζοί συνάνθρωποι μας. Ενώ οι οικογένειες των θυμάτων βαδίζουν τον δικό τους Γολγοθά η υπόθεση πήρε δικαστικά τη συνήθη οδό της «αμέλειας».

Μερικές δεκάδες συμπολιτών μας επέλεξαν να έρθουν ΕΚΕΙ στον τόπο του εγκλήματος για να διαμαρτυρηθούν για τους απαράδεκτους φόνους και να υποστηρίξουν το εξαιρετικά αντιδημοφιλές αίτημα στην Ελλάδα του περιορισμού της ταχύτητας. Είναι μια αρχή.5

Τρεις λευκές πεταλούδες στην άσφαλτο θα είναι εκεί γι αυτούς που έφυγαν.4

Την κινητοποίηση που είχε διοργανώσει  ο Σύλλογος «SOS Τροχαία Εγκλήματα» την στήριξαν  οι: Φίλοι της Φύσης, ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ, ΠΕΖΗ, Μαμάδες στο Δρόμο, Ποδηλάτες, ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, Δίκτυο για τα Πολιτικά και  Κοινωνικά Δικαιώματα.

Εκτός από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, τους ευαισθητοποιημένους για το θέμα πολίτες συμμετείχαν: Ρένα Δούρου (Περιφερειάρχης Αττικής), Αγαθοπούλου Ειρήνη ( Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- μέλος της Επιτροπής της Βουλής για την Οδική Ασφάλεια),   Ελθίνα Αγγελοπούλου (Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Αθηναίων –  Ανοιχτή Πόλη).

Ο εκπρόσωπος του SOS Τ.Ε. Μαν. Σταυρουλάκης και η περιφερειάρχης Αττικής Ρ. Δούρου

Ο εκπρόσωπος του SOS Τ.Ε. Μαν. Σταυρουλάκης και η περιφερειάρχης Αττικής Ρ. Δούρου

Advertisements