Ετικέτες

Μαύρη μέρα ξημέρωσε για την Πάλαιρο. Νεκροί πατέρας και γιος σε τροχαίο ατύχημα. Το δυσάρεστο συμβάν έγινε στις 12:30′ το μεσημέρι όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν ο 39χρονος πατέρας και ο εξάχρονος γιος του παρασύρθηκε από μικρό φορτηγάκι – κλούβα.

Τα θύματα επέστρεφαν στην Πάλαιρο και τους ακολουθούσε το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν ο 86χρονος οδηγός από την Κανδήλα Ξηρομέρου. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το φορτηγό παρέσυρε το προπορευόμενο δίκυκλο και σκότωσε σχεδόν ακαριαία τον 39χρονο πατέρα, ενώ το εξάχρονο αγοράκι εκτοξεύθηκε σε διπλανό χωράφι και χτύπησε σε πέτρα στο κεφάλι του και τραυματίστηκε θανάσιμα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο που το μετέφερε.

Ο 86χρονος συνελήφθη για ανάκριση από το Α.Τ Βόνιτσας.
ΘΡΗΝΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

Tο τελευταίο αντίο στον άτυχο πατέρα και γιο στην Πάλαιρο

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε σήμερα  στις 12:00 το μεσημέρι στο Ιερό Ναό της Αγίας  Παρασκευής στην Πάλαιρο με τις κηδείες του 36χρόνου Κώστα Μουρκούση και του 6χρόνου γιου του Βασιλάκη, που χάθηκαν άδικα σε  τραγικό τροχαίο χθες στην Πάλαιρο.

Όλο  το χωριό είναι συγκλονισμένο με τον άδικο χαμό του πατέρα και του γιου. Σήμερα στην κηδεία ράγισαν καρδιές. Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί δεν μπορούν ακόμα να το συνειδητοποιήσουν τι συνέβη. Από: http://www.agriniopress.gr

Εγκλήματα δρόμου στην Ελλάδα

Ενας 86χρονος οδηγούσε αγροτικό φορτηγό σε επαρχιακή οδό της Αιτωλοακαρνανίας και έπεσε σε προπορευόμενο δίκυκλο, σκοτώνοντας έναν τριανταεξάχρονο πατέρα και τον εξάχρονο γιο του. Ο οδηγός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Βόνιτσας. Δεν είναι όμως ούτε η κακιά η ώρα ούτε οι κακοί δρόμοι ούτε τίποτε άλλο εκτός από τις βαριές ευθύνες μιας πολιτείας που αρνείται να δει τα εγκληματικά της λάθη.
Ενας 86χρονος δεν είναι δυνατόν να οδηγεί φορτηγό, διότι όσο καλός οδηγός και να ήταν στα νιάτα του δεν έχει αντανακλαστικά τέτοια πλέον που να του επιτρέπουν να οδηγεί, άσχετα με όλα τα άλλα αίτια για το τρομακτικό αυτό δυστύχημα. Ποινικές ευθύνες πριν από κάθε άλλον έχουν οι αρχές που χορήγησαν, αν χορήγησαν, το δίπλωμα. Μια πολιτεία που επιμένει να απαξιώνει τα θύματα του δρόμου και να αγνοεί τις δικές της ποινικές ευθύνες. Είναι πολύ πιθανό, αφού αφεθεί ελεύθερος ο δράστης, να του επιστραφεί και το δίπλωμα. Εξάλλου συνήθως αυτό γίνεται. Οσο για τα θύματα και την οικογένειά τους… έχει ο Θεός!
Αντα Ψαρρά (από Εφημερίδα των Συντακτών 23/7/2013)

Advertisements